Şocant! O femeie este înviată din morţi după ce a luat o supradoză de heroină

0
55

ATENŢIE, acest material conţine imagini şi fapte ce vă pot afecta emoţional!

 

O înregistrare video arată cum o femeie de 29 de ani, Liz, este tratată pentru o supradoză de heroină. Filmarea dramatică, obţinută de CNN, arată momentul în care Liz, dependentă de heroină, îşi recapătă cunoştinţa după o supradoză aproape fatală.

 

Liz este din Greensboro, Carolina de Nord, Statele Unite, şi este adusă în simţiri după ce i se injectează medicamentul Naloxone. Ea a fost salvată de doi voluntari, Louise Vincent şi Adam Wigglesworth, care activează într-o asociaţie antidrog.

 

“Am observat că avea buzele albastre şi aproape că nu mai respira. Când cineva nu respiră şi nu răspunde la niciun stimul, înseamnă că trebuie să faci ceva…”, a spus Adam Wigglesworth.

 

Femeii i s-a administrat o primă doză de medicament şi pentru că nu a răspuns, cei doi au decis să-i mai facă o injecţie. După aceasta, femeia şi-a revenit.

 

Naloxone este utilizat, de regulă, pentru supradozele de opioide prescrise, cum ar fi oxycodone. Pentru a confirma autenticitatea filmării, CNN a arătat-o mai multor medici, iar aceştia au confirmat că femeia prezenta semnele unei supradoze şi că ce doi voluntari i-au salvat, ce mai probabil, viaţa.

 

Potrivit CNN, Liz, care este mama unei fete de un an şi jumătate, a luat prima dată droguri când avea doar 11 ani. După ce a fost salvată de cei doi bărbaţi, Liz a fost internată într-o clinică de dezintoxicare.

(Sursa: vipmonden.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments