VIDEO. Elev de clasa a VII-a bătut cu sălbăticie în fața școlii

0
50
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Y3Ucj7Ibs_Y?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Scandal la o şcoală din Buzău după ce un băiat a fost bătut cu bestialitate de un coleg. Incidentul s-a produs în centrul oraşului, chiar în faţa unităţii de învăţământ.

 

În urma loviturilor încasate elevul a fost internat de urgenţă la spital cu nasul spart şi ochii umflaţi. Bătăuşul nu riscă decât o simplă mustrare, scrie stiridebuzau.ro.

 

Altercaţia s-a produs imediat după terminarea orelor de curs chiar în faţa şcolii. Victima, elev în clasa a şaptea, a fost aşteptat de un coleg mai mare cu un an, care a vrut să se răzbune pentru că i-a furat iubita. „A zis că m-am luat de prietena lui, apoi că l-am înjurat dar cred că este invidios că îi place fetei de mine”, a declarat băiatul bătut.

 

Martori la bătaie au fost colegii victimei dar şi mai mulţi trecători care i-au acordat primul ajutor băiatului. „Băiatul meu putea să moară. A picat inconştient pe beton şi s-a lovit rău la cap. L-a lovit cu ceva dur în nas şi a sângerat abundent. Voi face plângere la poliţie pentru că vreau să mi se facă dreptate”, a declarat Cornelia Burcău, mama victimei.

 

În urma bătăii încasate, băiatul de 13 ani a ajuns la spital cu răni severe la faţă. „În urma loviturilor primite pacientul a suferit o fractură de piramidă nazală şi a fost operat de urgenţă, în prezent starea lui fiind bună”, a declarat Adriana Bratosin purtător de cuvânt Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments