VIDEO. Femeia din Pașcani care și-a înjunghiat fiul de 16 ani, AVEA DISCERNĂMÂNT în momentul comiterii faptei. Ea a fost arestată astăzi, pentru 29 de zile

0
80

Foto: newspascani.com

Tribunalul Iaşi a decis vineri, 15 noiembrie, să o aresteze pentru 29 de zile pe femeia care şi-a înjunghiat fiul în inimă. Elena Ungureanu este acuzată de omor calificat.

 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Elena Ungureanu ar fi produs tragedia pe fondul unui conflict pe care l-a avut în seara crimei cu soţul ei. Cei doi au avut o ceartă din cauza banilor.

Astfel, au menţionat anchetatorii, pe 30 octombrie, soţul femeii şi fiul de 16 ani al acestora, Alexandru Ștefan Ungureanu, se aflau în bucătărie şi preparau cina. La un moment dat, bărbatul i-a reproşat nevestei că şi-ar fi cumpărat băuturi alcoolice cu banii cu care trebuia să plătească factura la curent. Tatăl i-a luat portofelul femeii şi i-a spus minorului să ţină banii.

În acel moment, au mai menţionat procurorii, Elena Ungureanu a luat un cuţit şi a vrut să-l înjunghie pe soţul ei în zona pieptului. Bărbatul s-a ferit iar lovitura a fost primită, în inimă, de Ştefan, care se afla în spatele tatălui. Adolescentul a fost transportat la spital însă din cauza hemoragiei masive a murit în mâinile medicilor.

„Ambii părinți au încercat inițial să ascundă fapta susținând că a fost un accident și că băiatul s-ar fi lovit de o șurubelniță pusă într-un gard din curte. În fața procurorului de caz, femeia și-a recunoscut fapta”, a precizat Carmina Pascal, procuror-șef al Parchetului de pe lângă Tribunal.

Elena Ungureanu a fost internată la scurt timp dupa faptă la Spitalul de Psihiatrie „Socola” unde a fost expertizată. Medicii au concluzionat că agresiunea s-ar fi produs pe fondul unui episod depresiv însă femeia a avut discernământ.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Armata americană a ajuns în Filipine. Supraviețuitorii taifunului Haiyan au primit medicamente, hrană și sprijin logistic și material
Articolul următorTragic. Un adolescent a murit în fața prietenilor săi, în timp ce vorbea cu aceștia pe Skype
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments