VIDEO. Jocul cu MOARTEA. Un şofer inconştient din Iaşi, la un pas să provoace o tragedie

0
80
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/6AynkmJWgXE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Incidentul, care putea avea consecinţe dramatice, a fost surprins cu o cameră de luat vederi instalată în bordul maşinii.

Imaginile au fost suprinse în dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 noiembrie. Incidentul a avut loc în cel mai nou sens giratoriu amenajat în municipiul Iaşi, cel aflat în faţa Gării Internaţionale, la interecţia dintre bulevardele Nicolae Iorga şi Dimitrie Cantemir.

 

Şoferul care a înregistrat actul de inconştienţă circula dinspre bulevardul Nicolae Iorga şi intenţiona să facă stânga, prin sensul giratoriu, spre Dimitrie Cantemir, arată Adevărul.

 

În primele zece secunde ale filmuleţului se poate observa cum şoferul maşinii Skoda Octavia se îndreaptă în viteză spre sensul giratoriu, fără a arată intenţii de a reduce viteza.

 

În a doua parte a filmării, şoferul inconştient îşi conduce maşina razant prin faţa autoturismului intrat deja în sensul giratoriu, la un pas de a produce un accident foarte grav.

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPistolarul din Militari s-a predat. Procurorii cer arestarea sa preventivă pentru 29 de zile
Articolul următorTraian Băsescu AVERTIZEAZĂ: "Dacă nu se renunţă la creşterea accizei la combustibil, retrimit la Parlament bugetul"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments