VIDEO. Miss Bum-Bum. Brazilianca Dai Macedo are cel mai frumos fund din lume

0
3052
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/3658dGk2LVk?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

În Brazilia a fost desemnat cel mai frumos posterior din lume, la un concurs anual, care este catalogat ca fiind „lipsit de orice inhibiţie”. Câştigătoarea este un fotomodel în vârstă de 25 de ani, care a impresionat juriul prin formele sale.

Concursul „Miss Bum Bum”, aşa cum este numit în Brazilia, este motiv de sărbătoare în întreaga ţară. În total, 15 concurente şi-au etalat posterioarele în faţa juriului. Mai mult dezbrăcate, decât îmbrăcate, fetele au defilat şi au dansat pe podium, arată EVZ.ro.

 

 

Muncă şi…devotament

 

Brazilianca Dai Macedo a obţinut statul de celebritate naţională, după ce a primit coroana pentru cel mai frumos fund din lume

 

Acesta este cel mai frumos fund din lume!

Tânăra a recunoscut că a fost nevoită să apeleze la bisturiu, pentru ca posteriorul său să arate atât de bine.

 

 

„Este vorba de multă muncă şi devotament. Eu şi restul fetelor ştim prin ce am trecut. M-am privat de multe lucruri. Nu am frecventat cluburile, nu am mâncat dulciuri, iar la sală am mers în fiecare sâmbătă şi duminică”, a declarat câştigătoarea concursului.

 

Deşi a câştigat un premiu bănesc de numai 2.100 de dolari, viitorul fetei pare a fi asigurat…

 

(Sursa: evz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments