VIDEO. Tricotatul cu vaginul – cea mai ciudată pasiune casnică

0
117
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/q6RZZf6HMzo?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

O australiancă, activistă convinsă, pasionată de tricotat, lupta pentru emanciparea femeilor într-un mod inedit. Astfel, ea doreşte să arate că vaginul este „doar o parte a corpului”, motiv pentru care îl foloseşte la tricotat. Timp de 28 de zile ea îşi introduce în fiecare zi un ghem de lână în vagin ca apoi din firul respectiv să creeze haine.

 

Casey Jenkins, o femeie din Australia, se defineşte drept o a activistă care „foloseşte tehnici tradiţionale pentru a avea un impact politic sau social”. Astfel, ea a creat un nou timp de artă, prin care încearcă să combată misoginismul. Ea urmează să prezinte o ţesătură creată dintr-un fir de lână care a stat în vagin. În fiecare zi ea îşi introduce un ghem de aţă în organele genitale ca apoi să folosească firul la tricotat.

 

„Dacă te uiţi atentă la vagin, realizezi că nu este altceva decât o parte a corpului. Nu este nimic şocant sau care să te sperie, nimic care să fugă sau să te mănânce. Petrec 28 de zile pe lună tricotând lână care a fost în vaginul meu. Mă limitez doar la asta pentru că sunt ataşată de tricotat. Uneori este inconfortabil, alteori mă excită. Arta nu ar mai fi artă dacă aş tăia ciclul menstrual din ea. Sper ca oamenii să îşi pună întrebări despre fricile şi asocierile negative pe care le au cu privire la vulvă”, a declarat femeia despre arta sa controversată.

 

(Sursa: romaniatv.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments