ACCIDENT ÎN LANȚ. 40 de mașini implicate în cel mai mare carambol din ultimii ani, din România

0
163

Un accident în lanţ în care au fost implicate 40 de maşini s-a petrecut, duminică dimineaţă, în judeţul Alba, pe autostrada Sibiu-Orăştie, pe sensul Sebeş – Cunţa. Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în zonă fiind polei şi ceaţă densă. 31 de autovehicule au fost avariate iar administratorul drumului – CNADNR – a fost amendat întrucât a intervenit târziu pentru a împrăştia material antiderapant.

 

La două zile de la inaugurare are loc şi primul accident pe autostrada care leagă Sebeş de Sibiu. 40 de maşini s-au tamponat pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în zonă fiind polei şi ceaţă densă.

O persoană rănită a fost încarcerată. La faţa locului au fost trimise echipaje de descarcerare pentru scoaterea victimei. În prezent, aceasta a fost transportată în stare gravă la spital. Alte trei persoane au suferit fracturi şi au fost transportate la spital.

Potrivit INFOTRAFIC, Poliţia Rutieră a deviat circulaţia prin municipiul Sebeş, pe DN1 şi DN7 (pe vechea rută).

 

Foto: ziarulunirea.ro

Traficul rutier a fost reluat pe A1 în judeţul Alba, pe sensul Sebeş-Cunţa, la ora 14.55, după o întrerupere de aproape şase ore din cauza tamponărilor în urma cărora patru persoane au fost rănite, una grav, iar 31 de autoturisme au fost avariate, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, imediat după accidente, în vederea limitării efectelor acestora, toate echipajele de poliţie rutieră disponibile au fost redirecţionate pentru a devia circulaţia prin municipiul Sebeş (pe DN1 şi DN7 – pe vechea rută), pentru a efectua cercetări, măsurători şi pentru a întocmi documentaţia specifică.

„După închiderea circulaţiei pe sensul de mers, autovehiculele care au încheiat coloana formată şi care nu au suferit avarii au fost însoţite de echipaje de poliţie spre Sebeş”, mai precizează Infotrafic.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAmintiri amuzante pentru clienţii PALAS MALL, oferite de SPIRIDUŞI
Articolul următorCreștinii catolicii din Iași au primit Lumina Păcii de la Betleem
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments