Fostul PRIMAR al comunei ieșene Popricani își petrece următorii 5 ani ÎN SPATELE GRATIILOR

0
146

Curtea de Apel Suceava a decis azi condamnarea definitivă a fostului primar din comuna ieșeană Popricani. Otonel Slabu a primit din partea magistraților cinci ani de închisoare cu executare.

 

Tot în penitenciar vor merge şi Monica Crîșmaru, inginerul agronom al primăriei, şi Vasile Zvorișteanu, preşedinte al unei asociaţii de crescători de animale. Sentinţa este definitivă, fostul primar urmând a fi încarcerat.

 

În primă instanţă, magistrații din Bacău au hotărât să îl condamne pe edil tot la cinci ani de închisoare cu executare pe Otonel Slabu. Aceeaşi condamnare a primit-o şi Monica Crîşmaru, inginer agronom în cadrul Primăriei Popricani, în timp ce Vasile Zvorişteanu a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare.

 

Cei trei au fost acuzaţi de către procu­rorii Direcţiei Naţionale An­ti­corupţie că ar fi obţinut în mod fraudulos aproximativ 1,2 milioane de lei din fondurile Uniunii Europene. Potrivit anchetatorilor, în perioada 2008-2011, a formulat mai multe cereri în numele unei asociaţii de crescători de animale fictive, beneficiind de sprijinul primarului Otonel Slabu şi al inginerului agronom de la primărie Monica Crîşmaru.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Record după record. Cel mai bun cântec de Crăciun al anului 2013 este „All I Want For Christmas Is You"
Articolul următorCu cortul în apartament. Metoda coreeană de a face economie la facturile de electricitate și căldură
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments