Lecţia unui chelner. A refuzat să servească o familie care a umilit o mamă cu un copil cu sindromul Down

0
84

Houston Chronicle a relatat cazul unei femei care a fost umilită de o familie într-un restaurant din cauză că fiul ei suferă de sindromul Down.

 

Ea a mers cu băiatul la restaurant şi s-au aşezat lângă o familie formată din patru membri care ulterior a cerut să fie mutată de lângă masa ocupată de mamă şi de fiul ei, arată apropo.ro..  

Femeia nu ar fi acordat prea multă atenţie atitudinii familiei respective dacă membrii ei nu ar fi decis să plece din restaurant aruncându-le priviri urâte.

Mama băiatului bolnav a aflat ulterior că familia făcuse reclamaţie împotriva lor către un chelner, spunând: „Copiii cu nevoi speciale ar trebui aşezaţi în locuri speciale”. În acel moment chelnerul a decis să nu îi mai servească pe cei patru şi a fost susţinut de colegii lui, aşa că ei au plecat din restaurant.

Femeia l-a lăudat pe chelner pentru că i-a luat apărarea fiului său şi i-a mulţumit, iar pe pagina de Facebook a restaurantului numeroase persoane au scris mesaje de apreciere vizavi de gestul acestuia şi de încurajare pentru băiatul bolnav.

 

(Sursa: apropo.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments