Patru români și doi basarabeni prinși cu țigări de contrabandă în trenul Ungheni-Iași

0
88

Şase persoane, dintre care două originare din Republica Moldova, au fost identificate de autorităţile ieşene în timp ce încercau să introducă în ţara noastră ţigări de contrabandă.

 

Poliţiştii de frontieră ieşeni au controlat trenul Ungheni-Iaşi în a zi de Crăciun, pe 26 decembrie, având informaţii că ar exista pasageri care transportă ţigări de contrabandă. Au descoperit astfel şase persoane, patru români şi doi basarabeni, care aveau în bagaje în jur de 10.000 de ţigarete de diferite mărci pe care nu le declaraseră.

„Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor în vederea confiscării si au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totala de 20.000 lei. Lucrătorii noştri au luat măsurile ce se impun pentru anularea permiselor de mic trafic emise pe numele celor doua persoane din Republica Moldova”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Iaşi pentru Adevărul.

Aceştia au mai arătat că două dintre persoanele identificate mai fuseseră prinse în cursul anului 2013 cu ţigări de contrabandă. Pentru acestea, poliţiştii au întocmit lucrări penale pentru infrcţiunea de contrabandă.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Zeci de ieșeni au ajuns la spital, de sărbători
Articolul următorNu-l mai lăsați pe tata să cânte!!!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments