VIDEO. Clip emoționant cu PAUL WALKER realizat de colegii de la Universal Pictures

0
69
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/o8UCI7r1Aqw?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Nimănui nu îi vine încă să creadă că actorul Paul Walker din seria „Fast & Furious” s-a stins din viață. Echipa de la Universal Pictures cu care el a lucrat, i-a dedicat un clip emoționant.

 

Pe 30 noiembrie, actorul american Paul Walker, cunoscut în special din franciza „Fast&Furious” a pierit într-un accident auto care a avut loc în California. Maşina în care se afla, un Porsche Carrera GT din 2005, era condusă de bunul său prieten Roger Rodas care a pierdut controlul bolidului. Cei doi au murit pe loc, după ce maşina a izbit un copac şi a explodat.

 

Colegii de breaslă ai lui Paul Walker, fiica sa de 15 ani şi iubita acestuia sunt devastaţi şi au transmis mesaje emotionante despre ce a însemnat pentru ei actorul care s-a stins din viaţă la doar 40 de ani.

 

Echipa de la Universal Pictures cu care Paul a lucrat pentru seria „Fast & Furious” a postat recent pe canalul oficial de pe Youtube un clip-tribut de două minute, prin intermediul căruia îşi exprimă respectul faţă de cariera actorului. Paul Walker a jucat în şase din cele şapte filme ale francizei, în rolul Brian O’Conner, alături de Vin Diesel.

Cel mai recent film, pentru care Walker şi colegii săi începuseră deja să filmeze, a fost întrerupt momentan până când echipa va decide cum va continua proiectul în absenţa lui Paul Walker.

 

Familia actorului a făcut un apel către fanii lui să doneze prin asociaţia caritabilă a lui Paul, Reach Out Worldwide, prin intermediul site-ului oficial http://www.ROWW.org/.

 

 

(Sursa: apropo.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments