VIDEO. Noul film al fraților Wachowski, „Jupiter Ascending", MAI TARE CA MATRIX

0
62
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ZoCyL_Pqzu8?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Fraţii Wachowski, cunoscuţi pentru trilogia „Matrix” şi super producţia „Cloud Atlas”, revin cu o nouă peliculă science-fiction captivantă: „Jupiter Ascending”. Primul trailer a fost lansat recent, iar filmul cu Mila Kunis şi Channing Tatum se anunţă a fi spectaculos.

 

„Jupiter Ascending” este despre formele de viaţă extraterestre care supraveghează omenirea, considerată cel mai puţin evoluată rasă din Univers. Mila Kunis joacă în rolul unei rusoaice imigrante, care spală toalete pentru se intreţine, dar care nu ştie că structura ei genetică perfectă ameninţă o rasă extraterestră şi că Regina Universului plănuieşte să o ucidă.

Jupiter îl întâlneşte pe Caine (Channing Tatum), un luptător interplanetar trimis de Regina Universului să o ucidă. Fostul soldat modificat genetic îi explică lui Jupiter că datorită unui eveniment extraordinar care a avut loc în noaptea în care ea s-a născut, ADN-ul ei ar putea să o facă următoarea conducătoare a universului, şi cei doi pornesc apoi într-o aventură galactică.

Sean Bean, care a jucat rolul Boromir în seria „Lord of the Rings”. în 2011, interpretează în „Jupiter Ascending” rolul mercenarului Stinger, personaj comparat de regizori cu Han Solo.

„Jupiter Asceding” va fi o combinaţie între povestea Albei Ca Zapada şi elemente din cultura japoneză, mitologie, alegorii SF, dar şi concepte anime despre rasism şi hibriduri între specii. Fraţii Wachowski îşi doresc să lanseze o nouă trilogie la fel de populară ca seria „Matrix”, care a strâns încasări globale de 1.6 miliarde de dolari.

 

(Sursa: apropo.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments