Caravana MASTERCHEF a început preselecţiile pentru un nou sezon al competiţiei. GALERIE FOTO

0
95

MASTERCHEF a dat startul unei noi serii de preselecţii pentru SEZONUL 4. Vineri, 17 ianuarie, caravana MASTERCHEF a ajuns la Cluj-Napoca.
 

 

 

 

 

 

Dis-de-dimineaţă, ardelenii au venit la preselecţiile pentru show-ul culinar difuzat de ProTv încărcaţi cu bunătăţi gata preparate cu care să le demonstreze celor trei juraţi: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu că au fler de “chef”.

De la ingineri, contabili, avocaţi, poliţişti sau chiar baby-sitteri, concurenţi din Petroşani, Târgu-Mureş, Timişoara, Zalău şi Cluj-Napoca s-au prezentat încrezători în talentul lor culinar, cu gândul la marele titlu şi la premiul în valoare de 50.000 de euro.

Mâncăruri care mai de care mai sofisticate sau, dimpotrivă, reţete tradiţionale reinterpretate, toate au îmbiat simţurile într-o contopire de arome, gusturi şi culori. Pasionaţii de bucătărie au combinat ingredientele în cele mai neaşteptate moduri: orez sălbatic cu şofran şi mentă, piept de pui cu miere, ceafă de mistreţ cu sos de zmeură, ciuperci cu sos de soia.

Răzvan Fodor, prezentatorul show-ului de la Pro Tv, a fost alături de candidaţii dornici să meargă mai departe în competiţia MASTERCHEF. “Suntem la prima preselecţie MASTERCHEF din sezonul al patrulea, am venit la Cluj şi sperăm din tot sufletul să punem Clujul pe harta MASTERCHEF. În primul sezon s-a câştigat la Constanţa, cu Petru Buiuca, în al doilea la Buzău – cu Aida Paraşcan. Acum, daca reuşim şi cu Clujul, o să fie bine. Am văzut lume multă, oameni frumoşi care au un numitor comun: pasiunea pentru gătit. Speram să ne vedem cât mai mulţi şi la preselecţiile de la Iaşi şi de la Bucureşti”, a spus Fodor.

Mai mult, Alexandru Hora, finalistul din sezonul al doilea al show-ului, a venit la preselecţiile MASTERCHEF din Cluj şi le-a dat sfaturi posibililor candidaţi. Alexandru a gustat din preparate şi s-a declarat impresionat de imaginaţia românilor în domeniul culinar.

După Cluj-Napoca, Iaşiul devine următoarea destinaţie, unde caravana MASTERCHEF va ajunge duminica, 19 ianuarie. De la ora 10:00, moldovenii care vor să calce pe urmele lui Petru Buiuca, primul MASTERCHEF al României, şi ale Aidei Paraşcan, câştigatoarea celui de-al doilea sezon al competiţiei, sunt aşteptaţi la Hotel Unirea.

Caravana MASTERCHEF va ajunge şi la Bucureştiul, pe 25 ianuarie, de la ora 10:00, la World Trade Center Hotel Pullman.

Cei trei juraţi: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu sunt pregătiţi să descopere un nou star al bucătăriei în cursa show-ului MASTERCHEF.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentArafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru acţiunile prioritare din medicina de urgenţă
Articolul următorVin banii în Liga I. Steaua ia 1,7 milioane € dintr-un foc
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments