Din cauza ninsorii, 14 școli din județul Iași rămân închise joi, 30 ianuarie

0
95

Pentru că județul Iași rămâne sub cod galben de viscol, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Iași au decis ca doar în mediul urban să se facă ore conform programului. În mediul rural, 14 școli și licee vor fi închise.

 

Acestea sunt enumerate în tabelul de mai jos: 

 

 

„Recomandăm elevilor şi cadrelor didactice care fac naveta să evite deplasarea către unităţile şcolare dacă aceasta nu se poate face în condiţii de siguranţă. În condiţiile în care vremea devine nefavorabilă în cursul după-amiezii, directorii au obligaţia de a lua măsurile cele mai potrivite pentru asigurarea siguranţei elevilor (suspendarea cursurilor, daca este cazul).

          

Precizăm că decizia care va fi luată la nivelul Ministerului Educaţiei Naţionale şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi pentru ziua de vineri, 31 ianuarie 2014, va fi transmisă în reţea joi, 30 ianuarie 2014, până la ora 13.00,” se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul Școlar Județean Iași.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDirectorul Filarmonicii din Iași, Bujor Prelipcean, urmărit penal pentru conflict de interese
Articolul următorDESZĂPEZIREA LUI ŞEFU'. Subprefectul de Brăila: "De jumătate de zi, ne străduim să-l scoatem pe domnul prefect din zăpadă"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments