Gigi Becali nu este pe lista deţinuţilor care au primit dreptul de a munci la Viitorul Constanţa

0
65

E adevărat! Gigi Becali nu a fost inclus în lotul care a fost trimis azi la muncă, la Viitorul, poate săptămîna viitoare.

 

În cadrul comisiei există un medic care analizează capacitatea fiecărui deţinut de a munci. Dacă are probleme cu spatele, Gigi o să fie trimis la munci uşoare. Viitorul Constanţa decide pentru ce perioadă are nevoie de deţinuţi. Poate să îi ţină un an, doi sau doar cîteva săptămâni”, au declarat pentru FANATIK surse de la Penitenciarul Poarta Albă.

 

Hagi a vrut să-l salveze pe Becali din închisoare, dar totul s-ar putea termina cu un fiasco! Motivul? Academia fostului mare internaţional a cerut ca patronul Stelei să lucreze la club pe postul de consultant pe probleme de fotbal.

 

Răspunsul Penitenciarului de la Poarta Albă a fost favorabil: Becali poate să muncească, dar numai pe anumite domenii. Potrivit comunicatului emis de Penitenciarul de la Poarta Albă, Gică Hagi va primi un număr de deţinuţi care vor lucra la „întreţinerea terenurilor şi clădirilor” de la academia de la Ovidiu.

 

Mai mult, numele lui Becali nici măcar nu a fost adus în discuţie. Oamenii lui Becali mai pot să primească şi o altă lovitură, deoarece în goana de a-l scoate pe Gigi din închisoare au depus şi o cerere potrivit căreia nu este apt de muncă!

 

 

(Sursa: fanatik.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentS-A DECIS: România va participa la EUROVISION 2014
Articolul următorCALVARUL unui absolvent din Iași. Un master obținut în Japonia, greu de echivalat în România
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments