Ieșean cu probleme psihice, internat la Socola după ce și-a transformat casa în depozit de gunoi

0
167

Un tânăr cu probleme psihice a fost adus marți, la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, după ce mama acestuia a solicitat ajutorul angajaților Primăriei Pașcani și a oamenilor legii.

 

Acesta se numește Petrișor Ilie de 31 ani, locuiește alături de tatăl său, Vasile Ilie, într-o casă dărăpănată de pe strada Nicolae Iorga. Cei doi suferă de mai mulți ani de probleme psihice, iar din această cauză nu au avut grijă de casa în care locuiesc, nici de gospodărie sau de igiena personală.

Vecinii din zonă ne-au povestit că tatăl băiatului a divorțat în urmă cu aproximativ 10 ani de soția sa, iar starea de sănătate a celor doi bărbați s-a înrăutățit. Mai mult, în ultimul timp tânărul Petrișor nu îl mai lăsa pe tatăl său să doarmă în aceeași locuință, iar bărbatul dormea în cimitirul municipal.

Autoritățile locale prezente la casa bărbatului s-au îngrozit de ceea ce au găsit acolo: o mizerie de nedescris, un miros înțepător și foarte mulți câini care trăiau în aceeași casă cu el.

Petrișor Ilie a fost transferat marți, la Spitalul Socola din Iași pentru a primi tratament, iar tatăl acestuia urmează a fi dus și el în aceeași locație. Săptămâna viitoare, angajații Primăriei Pașcani vor să intervină în locuința respectivă pentru a face curat și a elimina un adevărat focar de infecție.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAccident aviatic în Apuseni. Rezultatele autopsiei: pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion AU MURIT DE FRIG
Articolul următorIncendiu de la un coș de fum necurățat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments