Irina Drăgan, cea mai frumoasă femeie în uniformă din lume, A RĂMAS VĂDUVĂ

0
1284

Irina Drăgan, desemnată „cea mai frumoasă femeie în uniformă din lume”, trece zilele acestea prin momente tragice. Purtatoarea de cuvânt a Jandarmeriei Române îşi plânge soţul, care a murit la doar 40 de ani.

Sergentul major Irina Drăgan (35 de ani) a rămas văduvă. Soţul ei, angajat MAI, a murit în urma unei boli incurabile lăsând în urma sa o soţie îndurerată şi o fetiţă de doi ani.

Prietenii s-au declarat şocaţi în momentul în care au aflat vestea şi i-au transmis Irinei Drăgan zeci de mesaje în spaţiul virtual, în care au prezentat condoleanţe şi i-au transmis să fie puternică, pentru a-şi creşte copilul, scrie spynews.ro.  

Irina Drăgan lucrează de zece ani în cadrul Jandarmeriei Române. În luna noiembrie 2013, ea a fost aleasă „cea mai frumoasă femeie din lume în uniformă”, pe locul 2 clasându-se reprezentanta Rusiei.

Site-ul american wonderslist.com a fost cel care a plasat-o pe româncă pe primul loc în cadrul unui top al celor mai atrăgătoare femei în uniformă.

Clasamentul primelor 10 ţări în funcţie de frumuseţea femeilor în uniformă a fost publicat de site-ul american acesta fiind făcut în funcţie de numărul voturilor date de vizitatori.

 

(Sursa: Yahoo!News)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments