Jaf ca în filme. Dintr-o dubiță a Poștei Române au dispărut 385.000 de lei

0
48

O sumă mare de bani a dispărut, în această dimineaţă, dintr-o maşină a Poştei Române, parcată în faţa sediului principal din Arad, în zona Gării CFR.

 

Poliţiştii arădeni au organizat filtre în tot judeţul pentru depistarea celui sau celor care au furat, în această dimineaţă, o sumă de bani dintr-o maşină a Poştei Române. „Reprezentanţii Poştei au sesizat furtul printr-un apel la 112. Din primele informaţii s-a stabilit că şoferul a parcat autoturismul în faţa sediului central al Poştei, situat în zona Gării CFR, şi a încărcat banii, a încuiat autovehiculul, după care a intrat în clădirea instituţiei. Când s-a întors a observat că banii dispăruseră. Maşina nu prezintă semne de forţare. În prezent sunt organizate filtre atât în municipiu cât şi în judeţ pentru depistarea autorului sau autorilor furtului”, a declarat comisarul Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Din primele informaţii şoferul maşinii a încărcat sacii cu bani pentru pensii şi alte plăţi, în curtea interioară a instituţiei, iar mai apoi a lăsat maşina parcată în exteriorul clădirii.

Acesta susţine, conform unor surse din rândul anchetatorilor, că a încuiat maşina. Cert este că banii au dispărut. Conform unor surse ar fi vorba despre 385.000 de lei.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments