JURNALIȘTI BRUSCAȚI de agenții de pază la botezul fiicei președintelui Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței

0
93

Mai mulţi jurnalişti au fost bruscaţi astăzi de agenţii unei firme de pază private, care asigurau securitatea preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, care şi-a botezat fetiţa. Jurnaliştii se aflau lângă biserica, unde a avut loc slujba.

 

După terminarea ceremoniei, jurnaliştii au vrut să discute cu Cristian Adomniţei, moment în care agenţii de pază nu le-au dat voie să se apropie, deşi se aflau pe domeniul public, pe strada din faţa bisericii.

 

 

 (Captura Digi24)

Pe imagini se vede cum unul dintre agenţii de pază îl bruschează pe reporterul Digi24. Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi nu a vrut să comenteze incidentul.

„Nu ştiu asta şi nu comentez lucrurile astea. Vreau să vă spun că taina botezului este exact aşa cum spune, taina botezului şi s-a petrecut în intimitatea familiei”, a spus șeful CJ Iași citat de Digi24.ro.

 

  (Captura Digi24)

Fiica preşedintelui Consiliului Judeţean a fost botezată astăzi de către preotul Florin Chirilă de la Parohia „Sfântul Iulian din Tars“, din campusul Tudor Vladimirescu. Preşedintele CJ a refuzat să ofere detalii referitoare la botezul fiicei sale, invocând faptul că subiectul ţine de viaţa personală.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDEMONSTRAȚIE. Cât de contagios este CĂSCATUL. Râzi cu lacrimi
Articolul următorInternetul a mai ucis o bucurie a copilăriei. În Pașcani, doar 5 copii au ieșit la săniuș
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments