Om al străzii, mort de frig într-o scară de bloc din Pașcani

0
101

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort într-o scară de bloc, astăzi, în jurul orei 11.30. Macabra descoperire a fost făcută de oamenii care locuiesc la blocul Z-Trandafirul de pe strada Grădiniței, din municipiul Pașcani.

 

Potrivit anchetatorilor, Vasile Petrescu în vârstă de 45 de ani nu este exclus să fi murit din cauza frigului, însă cu exactitate cauza morții va fi stabilită de IML Iași după efectuarea necropsiei. Cadavrul nu prezenta urme de violență. Bărbatul era cunoscut ca persoană fără adăpost și consumator de băuturi alcoolice, fiind un client vechi al polițiștilor și medicilor de la Spitalul Municipal Pașcani.

În luna august 2013 un pășcănean a sunat la 112 pentru o persoană care zăcea prăbușită pe un trotuar de pe strada Ceferiștilor și a crezut că aceasta ar fi leșinat sau chiar a murit, însă Vasile Petrescu, cel găsit decedat astăzi, consumase în exces băuturi alcoolice. Bărbatul a ajuns de mai multe ori la Spitalul Municipal din cauza consumului de alcool.   

 

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Profesorul de sport din Pașcani care solicita sponsorizări în funcție de absențe, nu mai este diriginte. O comisie anchetează cazul
Articolul următorAdolescent din Iași, bătut cu parul până i-a pocnit splina
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments