Prefectul Gabriel „Nu Știu” Baltă de la Buzău a fost demis

0
83

Premierul Victor Ponta a declarat, marți seară, la centrul de comandă de la Ministerul Afacerilor Interne, că prefectul de Buzău, Gabriel Baltă, a fost demis. Miercuri va fi numit un alt prefect, a mai spus prim-ministrul.

 

„Pe cei care își fac treaba o să-i laud, pe cei care nu se ridică la înălțimea așteptărilor o să-i înlocuim. La Buzău înțeleg că lucrurile n-au mers bine și, la propunerea ministrului de Interne, miercuri o să numim un alt prefect la Buzău capabil să facă față la aceste încercări. E valabil pentru toți ceilalți reprezentanți ai Ministerului de Interne și Guvernului”, a spus Victor Ponta, prim-ministru, aflat la MAI.

Gabriel Baltă nu a putut enumera numele celor cinci localități care sunt blocate din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile.

Prefectul a spus că în prezent sunt cinci localități izolate în județ, dar nu le-a putut numi.„Nu le cunosc, că nu am lista acum”, a spus prefectul, prezent pe teren, în localitatea Vadu Pașii, din aproprierea municipiului Buzău.

La insistențele jurnaliștilor, prefectul Gabriel Baltă, în calitate de șef al comandamentului județean pentru iarnă, nu a putut da decât două nume: Bădeanu și Vâlcele. „Și mai sunt trei, nu le cunosc pe toate în amănunt…”

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDosarul „Carpatica”, primii reținuți: Ilie Carabulea, Marian Mîrzac şi Radu Mustăţea. Soția ministrului de Finanțe, urmărită penal
Articolul următorN-a mai ajuns la Iași! O gravidă a născut în tren
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments