PROTEST ȘOC. Soprana Diana Pap s-a așezat cu pantalonii în vine pe un WC în plină stradă, atrăgând atenția asupra NESIMȚIRII concetățenilor săi

0
227
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Timişoreanca Diana Pap, fostă soprană la Opera Română, a ales să atragă atenţia faţă de ignoranţa şi nepăsarea locuitorilor din oraş, într-un mod inedit

 

Diana Pap a fost dezamăgită că în cartierul în care locuieşte mama ei, cineva a aruncat pe stradă un WC, fără ca cineva să fie deranjat de acest gest.

 

Diana Pap şi-a lăsat jos pantaloni şi s-a aşezat pe toaletă, cu un ziar în mână, pentru a face o fotografie de protest. Poza a fost postată pe pagina ei de Facebook.

 

„Nu, nu am făcut… nimic în acel WC. E doar protestul meu împotriva nepăsării, această boală a secolului XXI. Acel WC a fost lăsat de un timişorean pe strada Zlatna, fără ca niciun concetăţean să fie oripilat de asta. Sper să nu fie nimeni oripilat de fotografia mea. E un mod de a lua atitudine împotriva lucrurilor nefireşti care se întâmplă în preajma noastră, lucruri pe care nu vrem să le băgăm în seamă.

 

Ne-am obişnuit să avem gunoiul sub nas, deşi oraşul în care trăim se pregăteşte să devină capitală culturală europeană. Degeaba se dau amenzi, degeaba scrie presa, degeaba se dau declaraţii dacă nimeni nu face nimic. Eu am considerat că trebuie să fac asta”, a declarat Diana Pap, în exclusivitate pentru oradetimis.ro.

 

În mai puţin de 24 de ore, fotografia a adunat aproape 300 de like-uri.

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments