UPDATE. S-au dat afară singuri! Prefecții de Brăila și de Constanța au demisionat

0
67

Foto: infobraila.ro

Update

Prefectul de Constanța, Eugen Bola, a demisionat și el astăzi.

Nemulţumit de felul în care Eugen Bola a gestionat criza provocată de vreme, Liviu Dragnea spunea că acesta nu a trecut cu brio testul zăpezilor şi că va avea o discuţie serioasă cu el.  

„Cei de la drumuri județene si-au facut treaba bine. Și la drumuri naționale au lucrat foarte bine. Cu doua excepții , la Constanța și la Brăila. Informațiile din noaptea aia de coșmar care au venit la mine nu erau foarte bune”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este nemulțumit de modul în care Eugen Bola a gestionat situația în județul Constanța, vicepremierul a răspuns: „Asta da”.

 

Eugen Bola (Foto: Mediafax)
 
Prefectul de Brăilă, Gheorghi Obreja, şi-a dat demisia după ce ministrul Apărării Mircea Duşa a anunţat în cursul dimineţii că îşi va pierde funcţia din cauza coordonării deficitare a acţiunilor de deszăpezire din judeţ.

 

„Prefectul de Brăila a reuşit să îşi dea demisia”, a spus Liviu Dragnea.

Demisia a fost pusă în discuţie încă de acum două zile, după ce prefectul a rămas blocat  în localitatea Gemenele, unde se afla în inspecţie. 

Localitatea rămăsese izolată, după ce drumurile fuseseră închise din cauza codului roşu.

Este cel de-al doilea prefect care își pierde funcția, după cel de Buzău, pentru proasta gestionare a situației de criză din județ.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments