Sinucidere cu multe semne de întrebare. Un atașat al Ambasadei Marii Britanii s-a aruncat de la ultimul etaj al unui hotel

0
97

Un bărbat s-a aruncat, joi, în jurul prânzului, de la ferestra unei camere a Hotelului „Mara” din Baia Mare.

 

Echipajele medicale au încercat să îl resusciteze, însă au trebuit să constate decesul acestuia. Potrivit România TV, bărbatul era un ataşat al ambasadei Marii Britanii în România.

 

Un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al hotelului Mara, din centrul oraşului Baia Mare. În momentul de faţă nu se cunosc încă motivele care l-au împins pe bărbat să recurgă la acest gest. Acesta s-a cazat la hotel în data de 14 ianuarie, la ora 22.00 şi le-a cerut reprezentanţilor hotelului să fie cazat la ultimul etaj. Bărbatul trebuia să plece azi, dar şi-a prelungit şederea cu încă o zi.

 

Acesta a fost văzut,  joi, de mai multe persoane din zona hotelului că se balansa pe balustrada balconului. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 7. Martorii au sunat de urgenţă la 112.

 

Zona a fost împrejmuită de poliţişti, iar la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care a încercat resuscitarea bărbatului, însă nu i-a putut salva viaţa.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments