STUPEFIANT! Fotomodelul Lavinia Neagoe prinsă în timp ce vindea droguri

0
806

Fotomodelul craiovean Lavinia Neagoe a fost surprinsă în timp ce vindea droguri. Tânăra a fost arestată pentru 29 de zile.

 

Fotomodelul craiovean Lavinia Neagoe a fost arestată pentru trafic de droguri. Poliţiştii de la DIICOT au prins-o în flagrant într-un mall din Capitală, iar aceasta a primit un mandat de arestare pentru 29 de zile.

 

În vara lui 2012, tânăra a mai fost trimisă în judecată pentru aceleaşi fapte, iar acum fusese eliberată condiţionat.

 

La vremea respectivă, în apartamentul fotomodelului poliţiştii au descoperit aproape 1.600 de pastile de ecstasy şi sute de grame de cannabis. Drogurile erau aduse din America de Sud.

 

„Referitor la cele 1.622 comprimate de ecstasy, a susţinut că le-ar fi găsit introduse în cutia poştală a imobilului unde locuieşte, fără a cunoaşte provenienţa lor, a realizat că sunt substanţe interzise (droguri), şi, cu toate acestea, le-a depozitat în locuinţă întrucât nu ar fi ştiut ce măsuri să ia”, a declarat la vremea respectivă un reprezentant al Poliţiei.

 

 

(Sursa: apropo.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent„Uriașul” de la Maternitatea „Cuza Vodă”, din Iași. O femeie a adus pe lume un copil de 6 kilograme
Articolul următorAmendă nemaiîntâlnită dată unui adolescent și familiei sale. Totul a pornit de la un clip critic la adresa premierului postat de tânăr pe internet
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments