Un adolescent din Pașcani a primit fără să știe de ce o bătaie soră cu moartea. Băiatul se întorcea de la cimitir

0
79
Foto: newspascani.ro

Foto: newspascani.ro

Teroare aseară în suburbia Gâștești din municipiul Pașcani. Un adolescent de 14 ani a fost bătut crunt de un grup de tineri din localitate în timp ce se întorcea acasă de la cimitir, unde a aprins o lumânare la mormântul bunicilor săi. Tânărul a reuşit să ajungă la vecini, plin de sânge, strigând după ajutor.

 

Agresiunea s-a petrecut în jurul orelor 18.00. Băiatul s-a dus la cimitir să aprindă o lumânare pentru rudele moarte, iar în drum spre casă s-a întâlnit cu un grup de băieţi care au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele.

Bătăuşii l-au lăsat în pace într-un final într-o baltă de sânge. Cu ultimele puteri, adolescentul a reuşit să meargă până la vecini şi să strige după ajutor, arată newspascani.ro.

 

O femeie a sunat de urgenţă la ambulanţă, care a sosit la faţa locului şi l-a transportat la spital. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine sunt agresorii şi care sunt motivele pentru care s-a recurs la astfel de gesturi.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAl doilea achitat al zilei: medicul Șerban Brădișteanul. DNA ceruse 10 ani de închisoare pentru abuz în serviciu și luare de mită
Articolul următorDe la NUNTA ANULUI, la DIVORŢUL ANULUI. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi spun ADIO!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments