Un om al străzii din Iaşi a fost găsit îngheţat de către jandarmi. 4 morţi în judeţele Moldovei, în ultimele 24 de ore

0
89

Un om al străzii din Iaşi, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit fără suflare, duminică, în faţa unui bloc din centrul municipiului.

 

Victima se numeşte Dumitru Nălbaru şi făcea parte din categoria persoanelor fără adăpost. Poliţiştii spun că acesta a murit de frig, din cauza hipotermiei. Ei au deschis dosar penal de moarte suspectă în acest caz şi au dispus efecutarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

 

Victima a fost descoperită de jandarmi, acoperită cu o pătură, însă bărbatul era deja îngheţat de frig, iar manevrele de resuscitare nu au mai avut nici un rezultat.

 

În ultimele 24 de ore, în judeţele Vaslui, Neamţ şi Iaşi au fost găsite 4 persoane decedate din cauza frigului.

 

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit decedat, duminică dimineaţă, de un localnic, în faţa magazinului din comuna Tutova, a precizat, la Digi24, Mihaela Straub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.  

 

„A fost, în după-amiaza zilei de ieri, în vizită la un cetăţean din localitate şi apoi a plecat către domiciliu. Era cunoscut şi cu afecţiuni medicale, însă rămâne să stabilim cauza decesului, după necropsie”, a mai spus Mihaela Straub. 

 

Sâmbătă, o femeie de 58 de ani din judeţul Vaslui a decedat, fiind răpusă de frig pe un câmp.

 

O altă victimă a fost anunţată de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat. Este vorba despre un pacient de la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani (judeţul Neamţ). Dat dispărut iniţial, bărbatul a fost găsit mort duminică, în jurul orei 11.30, la doi kilometri de spital.   

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments