Un SUBIECT NAȚIONAL – Epurările din Garda Financiară

0
109

Epurările din Garda Financiară ar trebui să devină un scandal naţional. Marius But a fost concediat fără nicio explicaţie într-o Românie aflată în războiul civil dintre clanurile Stângii şi al Dreptei. Cum s-au făcut epurările în Garda Financiară şi cu ce se ocupă acum Anti-Frauda nu reprezintă o propagandă ieftină. E mult mai grav.

Figura despotică a lui Dan Radu Rușanu e un pericol pentru libertăţile individuale. Sunt zeci, sute de comisari ai GF măturaţi violent din sistem. Fără motiv, fără explicaţii, ca un război între clanuri, desfăşurat în stradă. Sunt oameni cu vieţi distruse, oameni care au copii şi care dintr-o dată au destinele strămutate într-un fel de Siberie. Nu pentru că au făcut ceva, ci pentru că reprezintă un pericol, crează o suspiciune, sunt potenţial vinovaţi şi indezirabili. Ca la revoluţie, anihilarea e singura soluţie.

Marius But a sunat singur la 7EST, după ce am scris de epurările de la Iaşi. Nu e un erou, ci doar un om strivit de pumnul unei forţe arbitrare. Mai sunt câteva sute ca el, victime necunoscute într-o Românie străbătută de un fior peronist, în care civili obişnuiţi devin duşmani de moarte ai sistemului şi sunt îngropaţi în secret, departe de ochii mulţimii.

Campania despre epurările din GF, începută de 7EST în decembrie, trebuie să devină subiect naţional. Rușanu nu va înţelege niciodată să servească cetăţenii şi nu va explica niciodată motivele. Ne va sfida până în ultima zi a mandatului său. Dar noi ar trebui să aducem acea zi cât mai aproape.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEXCLUSIV 7EST. Epurări staliniste în Garda Financiară: Omul care a făcut dosarele „Transformatorul” şi „Loteria” a fost concediat! (Text Integral)
Articolul următorJenă maximă la Londra. Autoritățile britanice nu au dovezi care să susțină ideea limitării imigrației
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments