VIDEO. Acțiune în forță a polițiștilor ieșeni în imobilele a doi consilieri PC din comuna Valea Seacă. Aleșii locali sunt suspectați de braconaj

0
75

Descindere în această dimineață a polițiștilor la locuințele a doi consilieri locali din comuna ieșeană Valea Seacă. Aceștia sunt suspectați de fapte de braconaj. Oamenii legii au căutat arme, țepușe, capcane și vânat.

 

La orele 06.30 polițiști de la Serviciul Arme și Muniții Iași și de la Secția 6 Rurală Pașcani au format două echipe de acțiune și au pornit spre locuințele consilierilor Cristi Ungureanu și Gheorghe Onu, ambii de la Partidul Conservator.

Prima echipă de anchetatori au oprit la locuința consilierului Onu. Aceștia au percheziționat casa, garajul și podurile grajdului, de unde au ridicat probe. În tot acest timp un alt echipaj a fost la locuința din pădure a consilierului Cristi Ungreanu. Și de aici au fost ridicate o serie de probe, care vor sta la baza dosarului pe care autoritățile l-au deschis în acest caz.

În jurul orelor 8.00 cele două echipaje și-au dat întâlnire în sediul Poliției din Valea seacă. Acolo au descărcat și probele ridicate. Vorbim despre țepușe și o piele de căprioară. Ea a fost găsită în podul casei din pădure ce aparține lui Ungureanu. Consilierul PC a ajuns și el la sediul Poliție din comună pentru a da declarații. El ar fi transmis anchetatorilor că nu deține armă, susținând că doar fiul său are permis, arată newspascani.com.

Cercetările sunt extinse în acest caz, în vizorul anchetatorilor intrând și alte persoane din zona Pașcani, suspectate de fapte de braconaj.

Acțiunea de astăzi a polițiștilor vine ca urmare a unei sesizări făcute în urmă cu două săptămâni de zile de membrii Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi, care în timpul unei partide de vânătoare au auzit alte focuri de armă în pădure.  

De asemenea consilierul PC mai este în vizorul Poliției și datorită unei plângeri formulate împotriva sa pentru amenințare cu moartea. Cel care a depus reclamația a susținut în fața anchetatorilor că a fost amenințat că va fi împușcat.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments