VIDEO. Fratele unui fost șef de la Poli Iași, reținut pentru trafic de droguri

0
174
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/mzAkwypU-so?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Foto: adevarul.ro

Florin Ciulu, fratele fostului vicepreşedinte de la Poli Iași, Neculai Ciulu, a fost reţinut de procurori şi a fost prezentat vineri, 31 ianuarie, cu propunere de arestare preventivă, au precizat surse judiciare pentru “Adevărul”.

Florin Ciulu a fost prins în flagrant joi seară, în zona centrală a Iaşului, în timp ce încerca să vândă canabis unui consumator. Ulterior, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism au efectuat percheziţii la domiciliul lui Ciulu unde au mai găsit aproape 800 de grame de stupefiante.

 

„Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de două persoane, urmând a fi sesizat Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă. Faţă de o persoană a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea”, au precizat reprezentanţii DIICOT.

 

Florin Ciulu a mai fost reţinut în trecut pentru trafic de droguri. În toamna anului 2012, asupra sa au fost descoperit în jur de 100 de grame de canabis.

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments