VIDEO. Incendiu de proporții în comuna ieșeană Bârnova. Un om a murit și mai multe familii au rămas pe drumuri

0
93
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ecq4h32Rshs?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Foto: iasitvlife.ro

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puţin timp la o casă din comună ieșeană Bârnova. La faţa locului s-au deplasat doua autospeciale cu apă şi spumă dar şi un echipaj SMURD.

 

Trei maşini ale pompierilor au plecat de urgenţă la Bârnova, fiind solicitaţi la stingerea unui incendiu izbucnit în jurul orei 13.15, arată ziaruldeiasi.ro. În casă s-ar fi aflat mai multe persoane.

 

Potrivit primelor informaţii, un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma incendiului puternic, acesta având vârsta de aproximativ 43 de ani. Vecinii spun că acesta se afla în stare de ebrietate când au izbucnit flăcările. Incendiul a izbucnit la o fostă fermă, clădirea fiind transformată în locuinţă, unde erau adăpostite trei familii. Vecinii au anunţat că din casa iese fum, iar oamenii au scos din imobil haine şi televizoare. Cu toate acestea, a existat pericol de explozie, întrucât în imobil au rămas mai multe butelii, care au fost ulterior scoase de pompieri.

 

Până în prezent nu se cunosc detalii cu privire la cauzele izbucnirii flăcărilor. La faţa locului au intervenit trei maşini de pompieri, poliţia şi un echipaj de la E-On.

Se bănuieşte că focul ar fi izbucnit de la o sobă provizorie, sobele mari ale casei fiind în reparaţie.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments