VIDEO. Profesorul de sport din Pașcani care solicita sponsorizări în funcție de absențe, nu mai este diriginte. O comisie anchetează cazul

0
101

Comisia de anchetă formată la nivelul Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani a luat primele măsuri în cazul profesorului Petrică Angheluș.

 

Vorbim de măsuri care sunt valabile pe perioada cercetării, după cum ne-au precizat surse din cadrul unității de învățământ. Astfel, profesorul nu mai este diriginte al clasei a IX-a G. De asemenea el nu mai este nici profesor de sport la această clasă.

Carmen Dimitriu, directorul Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”, nu a dorit să ne confirme informația susținând că va mai face declarații doar la finalul anchetei. Cât privește cercetarea cazului trebuie precizat faptul că astăzi un psiholog din cadrul Inspectoratului Școlar Județean a stat de vorbă cu tatăl care a formulat acuzele la adresa profesorului și fiica acestuia. De asemenea, astăzi, au mai mai discutat cu aceștia și alți părinți ai elevilor, arată newspascani.com.

Cât privește decizia finală a membrilor comisiei de anchetă, aceasta va fi prezentată mai întâi plenului Consiliului de Administrație, entitate care poate decide o sancțiune în cazul profesorului, după care va fi făcută publică. Ea ar putea fi luată zilele acestea. Profesorul Petrică Angheluș nu a dorit nici el să facă declarații până la finalul anchetei.

Acțiunile cadrului didactic au intrat și în atenția procurorilor ieșeni care s-au autosesizat și au deschis o anchetă.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDupă tâlhărie, violul. Un recidivist a batjocorit o tânără de 19 ani
Articolul următorOm al străzii, mort de frig într-o scară de bloc din Pașcani
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments