VIDEO. S-au suit beți clampă la volan și au lovit tot ce le-a ieșit în cale. Doi tineri din Iași au „pocnit” patru mașini în câteva secunde

0
61
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Pc2lKJOcaSE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Un şofer de 20 de ani a lovit, duminică seara, mai multe autoturisme parcate în cartierul Tătăraşi din municipiul Iași. În timp ce conducea o Dacia Nova dinspre Flora spre podul din Metalurgie, tânărul a vrut să depăşească un Volkswagen Golf dar, pentru ca era băut, a pierdut controlul volanului şi a lovit patru maşini parcate pe marginea drumului.

 

Coechiper i-a fost fost un adolescent de 16 ani, băut şi el. Cei doi tineri au fost transportaţi la Neurochirurgie şi au refuzat să dea sânge pentru stabilirea alcoolemiie. Accidentul a avut loc în jurul orei 23:00.

 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit că la volan, în momentul accidentului, se afla un tânăr de 20 de ani din comuna ieșeană Popeşti. Acesta a refuzat iniţial să fie testat cu alcooltestul, dar o dată ajuns la spital tânărul s-a lăsat convins să-i fie recoltate probe de sânge.

Pentru că exista suspiciunea că la volan s-ar fi aflat băiatul de 16 ani, a fost şi el testat cu alcooltestul. Rezultatul a fost de 0,50 mg la litru de alcool pur în aerul expirat.

În maşină a fost găsită o cantitate impresionantă de vin.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFostul director al Spitalului „C.I.Parhon” din Iași, găsit incompatibil de către ANI
Articolul următorIeșean de 280 de kilograme internat în stare gravă la spital
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments