12.440 ţigarete confiscate de inspectorii vamali de la B.V. Siret în acest weekend

0
62

În zilele de 8 şi 9 februarie 2014, inspectorii vamali de la Biroului Vamal de Frontieră Siret, unitate din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi, au reţinut în vederea confiscării 12.440 ţigarete de contrabandă descoperite în două autoturisme ce veneau din Ucraina. Autoritatea vamală a sancţionat şoferii cu amenzi contravenţionale în cuantum de 10.000 lei.

 

În acest week-end, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret au dejucat două tentative de introducere frauduloasă a ţigărilor de contrabandă pe teritoriul României.

În dimineaţa zilei de 8.02.2014, inspectorii vamali au descoperit 5 200 ţigarete VICEROY ascunse în scaunele din spate şi în contraaripile unui Opel.

La primele ore ale zilei de 09.02.2014, în urma controlului amănunţit efectuat de inspectorii vamali au fost descoperite  7 840 ţigarete de diverse mărci, disimulate în contraaripile unui autoturism FORD FOCUS şi în bagajele personale ale şoferului.

Ambele autoturisme erau înmatriculate în România şi conduse de şoferi cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană.

Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de 12 440 ţigarete, iar cei doi şoferi au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale în valoare de 5 000 lei, fiecare.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments