6 motive pentru care sunt intimidaţi bărbaţii de femeile frumoase

0
63

 

O femeie care este considerată frumoasă este cineva cu caracteristici minunate, aproape fără cusur, şi cu mult stil. Când un bărbat se uită la ea, se simte imediat atras.
 

Unii bărbaţi sunt încrezători şi curajoşi. Dar un bărbat obişnuit sau timid poate fi speriat numai să se apropie de ea. Într-un caz tipic, el va crede că este mai bine să stea deoparte. Iată 6 motive pentru care bărbaţii sunt intimidaţi de femeile frumoase:

 

1. Îşi doresc să evite ca cineva să le rănească ego-ul

Bărbaţii sunt cunoscuţi pentru ego-ul lor mare. Să inviţi o femeie frumoasă în oraş înseamnă să te confrunţi cu riscul de a fi respins, ceea ce va duce la o mare jenă. Doar gândul de a-şi strica imaginea de sine face un bărbat să respingă ideea şi, în schimb, să caute o femeie medie, cu care ar avea mai multe şanse.

 

2. Sunt obişnuiţi cu stereotipurile despre femeile frumoase
Un bărbat va presupune de multe ori că toate femeile frumoase sunt extrem de răsfăţate şi ies numai cu bărbaţi care arată bine sau au mulţi bani. Ei se tem că s-ar putea să nu fie în stare să se ridice la standardele ei. Acest lucru este atât de neadevărat. De multe ori vei vedea femei superbe care sunt împreună cu bărbaţi nu chiar atât de atractivi. Asta se datorează faptului că celor mai multe femei le plac bărbaţii cu o personalitate plăcută şi care au curajul să le invite, în primul rând.

 

3. Sunt nesiguri
Dacă un bărbat nu este fericit cu ceea ce a realizat, el va avea cu siguranţă o stimă de sine scăzută. În mod natural, acest lucru îl va face să se simtă nesigur în preajma femeilor frumoase, pe care le consideră… din altă ligă.

4. Au fluturi în stomac
La fel ca femeile, bărbaţii au fluturi în stomac atunci când se apropie de cineva de care sunt atraşi. Cu nervii ţipând pe interior, încep să se bâlbâie şi să se împleticească în cuvinte atunci când abordează o lady. Sau, în unele cazuri, minte lor se goleşte, pur şi simplu. Pentru a evita o scenă penibilă, un bărbat poate evita o femeie frumoasă de la început.

5. Au învăţat o lecţie din trecut
După cum poţi să îţi dai seama, un bărbat e posibil să fi fost respins de multe ori de fetele frumoase, încă din vremea liceului. La acea vârstă, fetele pot fi destul de răutăcioase. O astfel de experienţă poate distruge percepţia unui bărbat despre sine şi încrederea atunci când vine vorba de a impresiona femeile frumoase.

6. Sunt speriaţi de concurenţă
Este destul de evident faptul că o femeie frumoasă primeşte toată atenţia pe care o vrea din partea bărbaţilor şi mai mult decât atât. În plus, toţi ceilalţi bărbaţi care încearcă să abordeze o femeie frumoasă par mai încrezători şi mai fermecători. Deci un bărbat îşi poate subestima putea sa de a fi încântător. Teama de a nu fi dezamăgit de sine îl va face să rămână timid şi să nu facă nimic în direcţia cuceririi ei.

Bărbaţii sunt la fel de complicaţi pe cât pretind femeile că sunt. Se confruntă cu timiditate, stări de agitaţie şi se grăbesc să tragă concluzii în feluri în care, de obicei, se crede că numai femeile o fac. Deci, tuturor femeilor frumoase care sunt dezamăgite că nu au fost invitate în oraş, nu vă necăjiţi. Bărbaţii îşi fac curaj să vă abordeze. Fii mai deschisă şi flirtează cu bărbatul pe care ţi-l doreşti. Fă-l să se simtă confortabil în preajma ta. Sau, dacă eşti genul, prea iniţiativa şi invită-l tu.

 

 

(Sursa: apropo.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAdomniţei, ai grijă! Cătălin Moroşanu s-a supărat pe conducerea Consiliului Judeţean Iaşi
Articolul următorVIDEO. Ruby a lansat un nou videoclip
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments