Adolescentă de 15 ani, dispărută de acasă de două zile. Fata este olimpică și foarte credincioasă

0
361

O elevă olimpică de la Colegiul Naţional „Sfântu Sava” din Capitală a dispărut de două zile. Părinţii sunt disperaţi, iar poliţiştii o caută fără încetare şi au cerut ajutorul populaţiei pentru a da de urma fetei. Adolescenta, în vârstă de 15 ani, a plecat miercuri spre şcoală, însă nu a mai ajuns la cursuri.

 

Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor pentru a o găsi pe adolescentă şi a făcut publice semnalmentele acesteia.

„Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre”, se arată în comunicatul preluat de Digi 24.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la fată, sunt rugaţi să anunţe Poliția Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Mediafax, că fata este foarte credincioasă şi a intenţionat să fugă de acasă la 12 ani, însă a fost oprită atunci de duhovnicul ei.

Mama fetei, care este divorţată de tatăl acesteia, primea de fiecare dată un sms de la fiica ei atunci când aceasta ajungea la şcoală, însă miercuri acest lucru nu s-a mai întâmplat, potrivit surselor citate.

„Convenţia noastră era ca atunci când ajunge la şcoală să îmi dea un mesaj că a ajuns. Miercuri am văzut că nu am primit acel mesaj nici până în momentul în care începea prima oră, am sunat-o eu, iar telefonul era închis. În secunda aceea am plecat urgent către liceu să văd ce se întâmplă. De la o elevă de liceu am aflat că Iulia nu a ajuns deloc la liceu”, a povestit mama fetei, care adaugă că aceasta nu întârzia şi nu lipsea de la şcoală.

Femeia a adăugat că nu s-a certat cu fiica sa şi că, în ziua dispariţiei, era chiar bucuroasă întrucât sâmbătă urma să meargă la olimpiada de fizică pe municipiu: „Îmi spunea că iar o să fie carnetul plin de note de 9 şi 10”.

„Ne-am luat la revedere la metrou, mi-a făcut cu mâna, totul ca într-o zi obişnuită, nu am observat nimic special. Nu întârzia niciodată, era un copil foarte iubitor, nu ar fi plecat niciodată, nu avea anturaj, nu avea prieteni foarte apropiaţi. Nu pleca singură pe străzi, doar dacă pleca la meditaţii”, a povestit mama adolescentei.

Aceasta a mărturisit că se simte „şocată, îngrozită, disperată”.

„Aştept ca Iulia să ne contacteze, ştiu că dacă ar avea posibilitatea, primul lucru pe care l-ar face ar fi să ne contacteze şi să vină acasă, tragem concluzia că cineva nu o lasă”, a mai spus femeia.

Poliţiştii au căutat-o pe adolescentă la mai multe mănăstiri, unde s-a presupus că aceasta ar fi putut să se ducă, însă nu au găsit-o.

eleva ar fi dispărut în jurul orei 12.00 a zilei de miercuri, în timp ce se afla în drum spre Colegiul Naţional „Sf. Sava”, aflat în centrul Capitalei, pe strada General Berthelot.

Fata este în clasa a IX-a şi a intrat la liceu cu media 10.

 

(sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments