Cheloo și-ar putea petrece următorii 5 ani în spatele gratiilor

0
137

Componentul trupei Paraziţii este acuzat că a bătut crunt un DJ la sfârşitul lui 2010. Presupusa victimă a depus plângere penală.

 

Incidentul a avut loc în decembrie 2010, chiar în noaptea de Crăciun, în clubul Tan Tan din Bucureşti, unde DJ-ul Dan Apetria întreţine atmosfera. Acesta susţine că a fost atacat, într-un moment de neatenţie al bodyguarzilor, de Cheloo şi de colegul său de breaslă, MarkOne, cei doi raperi luându-l la bătaie în fata clienţilor uluiţi.

 

Cheloo risca sa isi petreaca urmatorii ani in spatele gratiilor

 

„După ce Cheloo şi Mark One m-au agresat în club, a fost nevoie să ajung la mai multe spitale. O să-i chem în justiţie, mai ales că vreau să obţin şi nişte bani de la ei”, mărturisea Dan Petria, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

 

Cheloo si MarkOne pot deveni colegi de celula

 

Scandalul ar fi izbucnit după ce Mark One – un fost boxer care, la sfârşitul carierei sportive, s-a apucat de muzică – l-ar fi jignit pe Dan Apetria prin intermediul unui mesaj pe care i l-a trimis pe Internet, în care l-a făcut homosexual. La rândul său, DJ-ul nu s-ar fi lăsat mai prejos şi l-ar fi invitat la o partidă de sex anal, în care Mark ar fi urmat să aibă un rol pasiv.

 

Dan Apetria, presupusa victima a lui Cheloo si a lui MarkOne

Dan Apetria, presupusa victimă a lui Cheloo și a lui MarkOne 

 

Urmărea? O bătaie pe cinste, care s-a lăsat însă cu urmări penale. Dosarul se afla pe masă magistraţilor de la Judecătoria Sectorulului 2, astăzi urmând să aibă loc prima înfăţişare. Potrivit noului Cod Penal, Cheloo şi MarkOne – pe numele lor reale, Cătălin Ştefan Ion şi, respectiv, Marian Mânca – riscă o pedeapsă de maximum 5 ani de închisoare cu executare.

 

A mai fost acuzat că a bătut o femeie!

Acesta nu este primul astfel de scandal în care este implicat Cheloo. În 2005, componentul trupei Paraziţii era acuzat că a bătut o femeie. Incidentul ar fi avut loc pe o teresa în Costineşti şi scandalul ar fi început după ce presupusa victimă a încercat să-l fotografieze pe Cheloo. Nervos, raperul ar fi bătut-o şi i-ar fi distrus aparatul foto.

Varianta „parazitului” a fost însă cu totul alta: „Prietena mea a rugat-o pe respectiva domnişoara să nu ne fotografieze, însă în loc să se îndepărteze la această rugăminte, fotografă a devenit agresivă, i-a adresat nişte cuvinte grosolane prietenei mele şi i-a dat o palmă. Moment în care am reacţionat şi am intervenit între ele. Am împins-o pe domnişoara de lângă prietena mea. Atât. Aparatul foto nu l-am distrus eu, ci a căzut din mâna fotografei. În acel moment, s-au implicat în conflict zeci de oameni de pe terasă şi a ieşit o întreagă harababură”, a fost explicaţia lui Cheloo. Din fericire pentru el, raperul a scăpat atunci basma curată, femeia nedepunând plângere penală.

 

 

(Sursa: cancan.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBăsescu: Dacă nu se finalizează Coridorul IV, "se va pierde asamblarea de la Piteşti", la Dacia
Articolul următorCum putem face rost de aur din piesele de calculator de care nu mai avem nevoie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments