De VALENTINE`S DAY, IULIUS MALL premiază dragostea cu un SAFARI ÎN AFRICA

0
95

O „aventură romantică în Africa” este marele premiu oferit de IULIUS MALL IAȘI unui cuplu de îndrăgostiţi, cu ocazia Valentine’s Day.

 

În perioada 7 – 14 februarie 2014, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate vor participa la tombola care va trimite un cuplu într-un sejur de neuitat, în Kenya, pe fascinantul continent african. Marele norocos al campaniei va fi anunţat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi. Mult râvnitul premiu include două bilete de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Mombasa, şapte nopţi de cazare la hotel de 4* şi un safari în doi.

 

Pe toată durata campaniei, primii 100 de clienţi ai fiecărei zile, care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele IULIUS MALL, vor fi răsfăţaţi cu premii garantate, constând în invitaţii la patinoar, vouchere la cafenea, abonamente la fitness, bilete la film şi dulciuri.

 

Pe 14 februarie, la IULIUS MALL, iubirea va pluti în aer. La parter, ieşenii care vor să îşi oficializeze dragostea vor fi declaraţi căsătoriţi pentru o zi, în timp ce persoanele singure vor avea o nouă şansă să îşi găsească sufletul pereche, la sesiunile de Speed Dating. În perioada 7 – 12 februarie, doritorii se pot înscrie pe adresa [email protected], trimiţând un e-mail care să conţină nume, prenume, vârstă, ocupaţie, zodie, hobby-uri, număr de telefon și o fotografie recentă. Toţi cei selectaţi vor primi un e-mail de confirmare şi vor fi invitaţi, de Valentine’s Day, să îşi cunoască pretendenţii. Participanţii vor primi un premiu garantat.

 

Iubăreţii de pe Facebook IULIUS MALL IAȘI vor avea şi ei ocazia să îşi demonstreze sentimentele. În perioada 7 – 14 februarie, toţi cei care se vor fotografia în doi la photo corner-ul tematic de la parterul IULIUS MALL (zona Carrefour Market) şi vor încărca imaginea în aplicaţia de pe Facebook, vor participa la competiţia virtuală. Protagoniştii celei mai votate fotografii vor fi premiaţi cu un week-end all inclusive, pentru două persoane, la Pensiunea Popasul Domnesc, din Voroneţ.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPot de 4 milioane de lei, la Pașcani. Primăria vrea să modernizeze trei străzi cu bani de împrumut
Articolul următorDe VALENTINE`S DAY, PALAS MALL îi trimite pe îndrăgostiți la NEW YORK și la ROMA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments