Locul de deputat al lui Relu Fenechiu a fost VACANTAT. Urmează alegeri noi în Circumscripția 24 Iași

0
54

Camera Deputaţilor a adoptat, luni, cu 324 de voturi „pentru” şi două abţineri, un proiect de hotărâre privind vacantarea locului de deputat care a fost deţinut de Relu Fenechiu, condamnat la închisoare cu executare.

 

Potrivit proiectului de hotărâre, a fost declarat vacant locul de deputat deţinut de Relu Fenechiu în circumscripţia 24 Iaşi, arată Realitatea TV.

Relu Fenechiu a fost condamnat la finalul lunii trecute la cinci ani de închisoare, printr-o sentinţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Conform legii, Guvernul este obligat ca în termen de 45 de zile, să organizeze alegeri în colegiul lăsat liber de fostul șef al PNL Iași.

 

În tot acest timp, în spatele porții Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași, Relu Fenechiu trăiește o adevărată dramă.

Există o probabilitate ca, la ieşirea din puşcărie, fraţii Relu şi Lucian să nu îşi mai vadă părinţii în viaţă. Fenechiu a dorit ca măcar fratele său să fie în apropierea lor în aceste momente dificile. Surse din anturajul familiei spun că tatăl celor doi a fost operat de cancer, iar mama este tratată de aceeaşi boală, aflându-se în stadiu terminal. “Soţia sa, Mariana, este disperată de ceea se va întâmpla dacă va trebui să le dea o veste fatidică”, ne-au spus apropiaţi ai familiei.

De-a lungul timpului, politicianul a vorbit foarte puţin despre părinţii săi. Cele mai multe detalii le-a oferit anul trecut, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, la B1TV. Fenechiu a povestit că tatăl său a fost maistru la un combinat de prelucrarea lemnului, iar mama – contabil la o cooperativă de consum din Dărmăneşti, locul său de naştere. În prezent, aceştia locuiesc în Comăneşti-Bacău. „Tatăl meu vă urmăreşte foarte des şi-i spun întruna «nu te mai uita la B1», dar tot se uită”, povestea Fenechiu, cu umor, făcând aluzie la afilierea B1TV la “duşmanii” politici ai USL.  

Mai multe, VEZI AICI.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn bărbat fără adăpost din Ungaria a câştigat la loto suma de 2 milioane de euro
Articolul următorO eleva de 13 ani din Cluj a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare complet dezbrăcată
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments