O femeie din Marea Britanie a rămas șocată după ce a citit mesajele fiicei sale de numai 13 ani

0
55

 

 

„Stăteam în pat, încercarcam să dorm, însă, la un moment dat, primesc câteva mesaje. Am vrut să le ignor, însă m-am gândit la fiica mea, şi mi-am zis că poate are legătura cu ea”- îşi începe povestea femeia.
 

Ceea ce urma să descopere a fost de-a dreptul şocant pentru o mamă.

Fiica ei, de numai 13 ani, care se afla într-un colegiu la 70 de mile distanţă de casă, unde se distra numai după miezul nopţii, îşi trimitea mesaje cu un alt adolescent.

„Ai reuşit să fugi noaptea trecută?” – a fost întrebarea tânărului pentru Annie, fiica Shonei, scrie Dailymail.co.uk.Culmea este că tânăra a zis că da şi că s-a distrat de pomină. Femeia a rămas blocată când a văzut ce face fiica ei, însă lovitura a primit-o câteva minute mai târziu.
Un alt mesaj a bulversat-o pe femeie. Un alt adolescent o întreba pe fiica ei dacă vine la o petrecere în weekend, unde va avea şi prezervative.

Atunci, Shona a avut un şoc. Din conversaţie înţelegea că fiica ei de 13 ani întreţinea relaţii sexuale, lucru nu tocmai normal pentru vârsta ei. Femeia a discutat cu fiica ei, căruia i-a spus că nu e normal să aibă un astfel de comportament.
 
„E greu să fii mamă de adolescent. Nu cred că trebuie să-ţi verifici copiii aşa. Descoperi lucruri care nu-ţi plac. Mi-am promis să nu mai fiu la fel de curioasă ca şi până acum” – a spus Shona.
 
 
(Sursa: evz.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTragedie la sala de fitness. Un ieșean a murit fulgerător sub ochii neputincioși ai angajaților din centru
Articolul următorVreți să știți care e SUNETUL IAȘULUI? Priviți aici!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments