Odiseea spațială, la American’s Corner Movie Club

0
105

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași, prin Compartimentul American Corner, în parteneriat cu Universitatea de Arte George  Enescu Iaşi, Facultatea de Teatru vă invită la American Coner’s Movie Club.

 

Prin acest program American Corner Iași oferă publicului ieșean proiecții ale unor filme celebre din cinematografia americană. Acestea pot fi vizionate joia, o dată la 2 săptămâni, la sediul bibliotecii din Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj.

 

Joi, 20 februarie, de la ora 18 va rula filmul 2001: A Space Odyssey (1968) în regia lui Stanley Kubrick, din distribuţie: Keir Dullea, Gary Lockwood, William Sylvester. Întâlnirile sunt moderate de asist. univ. dr. Ioana Petcu, de la Facultatea de Teatru a Universităţii de Artă ”George Enescu” Iaşi.

 

Accesul este gratuit pentru toți utilizatorii înscriși la Biblioteca Județeană Iași, pe baza permisului de intrare la bibliotecă. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 0758804011, pe e-mail ([email protected]) sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene Iaşi, la Compartimentul American Corner.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDe VALENTINE’S DAY, la Iulius Mall, îndrăgostiții se pot căsători pentru o zi
Articolul următorPOEMA – un nou magazin dedicat eleganței feminine, la Palas Mall
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments