Recomandarea SEDCOM LIBRIS: DRAGOSTE – Isabel Allende, Editura HUMANITAS FICTION

0
75

La cinci ani, este exmatriculată pentru indecență de la grădinița călugărițelor ursuline din Santiago de Chile. La paisprezece ani, citește pe furiș O mie și una de nopți în atmosfera impregnată de senzualitate orientală a Beirutului. La treizeci de ani, mamă de familie, militează în America de Sud pentru emanciparea femeilor și revoluția sexuală. La patruzeci și cinci, își descoperă jumătatea în California. Însă, după cum recunoaște chiar ea, nimic din ce a trăit nu se compară cu ceea ce și-a imaginat… Într-o savuroasă alchimie a adevărului și ficțiunii, Isabel Allende își însoțește confesiunile sentimentale și viziunea asupra nenumăratelor fațete ale iubirii cu cele mai frumoase pagini despre dragoste din romanele, povestirile și volumele autobiografice pe care le-a semnat.

 

Volumul este editat de Editura HUMANITAS FICTION  si poate fi cumpărat din librăriile  SEDCOM LIBRISși online, de pe site-ul www.sedcom.ro.

 

„Magia meseriei mele îmi permite să trăiesc vieţile protagoniştilor mei, iar plăcerea de a descrie pe îndelete întâlnirea erotică depăşeşte cu mult plăcerea de a o trăi. În plus, scriind, se adaugă şi plăcerea de a împărtăşi experienţa cu cititorii mei.“

Nu există o vârstă anume pentru prima iubire. Se poate întâmpla în orice moment al vieţii şi mă încearcă bănuiala că poate fi oricând la fel de puternică precum cea dintre Romeo şi Julieta, îndrăgostiţii legendari care de cinci secole încoace sunt reperele patimii arzătoare.“ (Isabel ALLENDE)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments