Tânărul supraponderal din Pașcani ARE NEVOIE DE AJUTOR! Doi medici s-au angajat să-l opereze gratuit, însă transportul bolnavului nu este asigurat

0
103

După veștile bune pe care familia tânărului Robert Cogeanu, le-a primit din partea a doi medici de la Timșoara, care  vor să îl opereze gratuit, acum aceștia se confruntă cu o nouă problemă. Vorbim de cea a transportului pacientului până la Timișoara.

 

Pentru că nu se poate deplasa deloc și nu poate sta nici pe spate, nici pe o parte ci doar în fund, Robert Cogeanu poate fi transferat acolo doar cu un elicopter.

După ce au luat legătura cu cei de la SMURD, părinții tânărului au aflat că aparatul de zbor nu are capacitatea de a transporta o asemenea greutate, astfel sunt nevoiți să caute în altă parte. Au fost sfătuiți să încerce la Ministerul Administrației și Internelor pentru că ei dețin elicoptere de mari dimensiuni, însă nu au primit momentan nici un răspuns.

„Domnul doctor Lazăr de la Timișoara mă sună zilnic. I-am trimis pe e-mail situația băiatului cu diagnosticele, bolile, tratamentele pe care el le-a studiat. Ieri mi-a transmis că unica salvare pentru fiul meu este acolo la Timișoara. Aici apare problema transferului, cu ambulanța nu poate fi transportat ci doar cu un elicopter. Am vorbit cu cei de la SMURD Iași, iar aceștia mi-au transmis că elicopterul lor este prea mic, iar varianta cea mai sigură ar fi un elicopter de la MAI”, a declarat pentru newspascani.com Petre Cogeanu, tatăl pășcăneanului supraponderal.

Tătăl tânărului, care cântărește 300 kg, s-a adresat și șefilor Primăriei Pașcani. El a depus o cerere la Serviciul de Asistență Socială în care a solicitat un sprijin financiar pentru transportul băiatului său. 

Același doctor timișorean a transmis autorităților din Moldova să se implice mai mult în ajutorarea lui Răzvan, iar dacă aceștia nu o vor face, va găsi el o soluție la Timișoara pentru ca pacientul să ajungă în zilele următoare, arată newspascani.com.

„Am fost la Primăria Pașcani unde le-am explicat toată problema băiatului, însă nu am primit nici un răspuns. Domnul doctor Lazăr a fost surprins de faptul că autoritățile de aici nu se implică deloc în acest caz și a spus că dacă va fi cazul va rezolva el și transferul”, a mai completat Petre Cogeanu.

Starea de sănătate a lui Robert Cogeanu se degradează pe zi ce trece. Din cauza faptului că nu poate dormi, îi este din ce în ce mai greu să trăiască. 

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. I-a trimis pe toți în judecată! O femeie din Pașcani, diagnosticată cu schizofrenie, a făcut sesizări penale pentru aproape tot orașul
Articolul următorVecinele pe care le-ai putea avea și tu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments