Un bătrân din Iași a stat patru zile cu opt coaste rupte și fractură de bazin până s-a hotărât să cheme ambulanța

0
279

Un bărbat a rezistat incredibil durerii pe care o avea de 4 zile, după ce a cazut pe gheață și a suferit mai multe fracturi. Este vorba despre Vasile D., de 73 ani, din localitatea ieșeană Sirețel.

 

Bărbatul a mers pe 31 ianuarie, la fântână pentru a-și aduce o găleată de apă. La întoarcere s-a dezechilbrat și a căzut, fracturându-și opt coaste. Omul a crezut că îi va trece și a suportat durerea, dar noaptea când a ieșit din casă pentru a merge la toaletă,  s-a dezechilibrat și a căzut din nou provocându-și o fractură de bazin.

Cu toate că durerile era insuportabile, omul a stat de vineri până miercuri seara acasă, când nu a mai rezistat și a sunat la ambulanță. Ajuns în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani, medicii au rămas surprinși de cât a rezistat omul cu opt coaste rupte și fractura de bazin, povestește newspascani.com.

În cele din urmă bărbatul a primit îngrijirle medicale necesare și a rămas internat la Secția de Chirurgie a Spitalului.

Tot ieri, a ajuns la Spital a ajuns și un bărbat de 42 ani din Sirețel. Cetățeanul tăia un copac din curte când un buștean s-a desprins și a căzut peste el. Un echipaj de la SMURD l-a transportat în CPU Pașcani, unde medicii au stabilit că a suferit o contuzie de bazin și l-au internat la Secția de Ortopedie.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments