Un lift a căzut în gol într-un bloc în zona Dacia, din Iași

0
577

Moment teribil vineri seara, în cartierul Dacia. Liftul unui bloc turn de pe strada Vitejilor s-a lovit de planşeul de la etajul 10 iar contragreutăţile s-au zdrobit în casa liftului.

Potrivit primelor cercetări se pare că motorul ascensorului avea axul fisurat. Locatarii afirmă că revizia liftului fusese făcută în decembrie 2013, dar erau probleme cu achitarea plăţilor pentru întreţinerea lunară. Din acest motiv, administratorul blocului anunţase că începând cu data de 15 februarie urma să oprească accesul în ascensor.
 
„Cabina s-a izbit de planşeul de la etajul 10, iar contragreutăţile au căzut în casa liftului. A fost o bubuiala de credeam că e cutremur. Am ieşit toţi vecinii pe palier să vedem ce s-a întâmplat.  Am înţeles că înainte cu câteva minute,tocmai coborâse un băiat cu cabina de a etajul 8. Am sunat la liftierul care se ocupă de întreţinere şi la poliţie. Am înţeles că ar fi fisurat axul motorului.” ne-a declarat Ioan Năstase, un locatar din blocul respectiv.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă şi un echipaj al pompierilor, care face cercetări pentru a afla cu exactitate cauzele care au condus la incident.

 

(Sursa: bzi.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments