Un pacient supraponderal a creat panică în Spitalul de Urgență Pașcani. A lovit o asistentă și a distrus aparatură de zeci de mii de lei

0
87

Personalul medical și aparatura din secția ATI a Spitalului Municipal de Urgență Pașcani au avut de suferit, duminică noaptea, din cauza unui pacient cu greutate.

 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, care cântărește aproximativ 180 de kilograme.

Petrică Ivanov era internat în această secție de câteva zile. În cursul nopții, după cum a declarat dr. Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență, acesta a devenit agitat și agresiv. Personalul medical a încercat să îl calmeze, dar în primă fază nu a fost posibil, una din asistente fiind lovită, arată newspascani.com.

Mai mult, bărbatul a dărâmat un monitor a cărui valoare este de aproximativ 10.000 lei și a distrus parțial patul pe care stătea. Și acesta din urmă are o valoare de aproximativ 25.000 lei.

În cele din urmă personalul medical a reușit să îl calmeze pe bărbat. Managerul unității medicale a declarat că nu va depune plângere împotriva pacientului, considerând că în acest caz se poate vorbi despre o reacție necontrolată în caz de boală.     

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentÎn ce condiții sunt crescute animalele din fermele de blănuri din țările scandinave. FOTO și VIDEO
Articolul următorViviane Reding, jefuită la Londra. Hoţii i-au luat hainele, cerceii şi plăcinta
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments