Unul dintre favoriții din acest an la Oscar a prezentat pe Twitter un obiectiv turistic din România. Peste un milion de fani au accesat prezentarea

0
70

Este vorba despre Jared Leto, actor, cântăreţ şi regizor american, unul dintre favoriţii la Oscar de anul acesta.

 

Acum câteva zile, Leto, care este extrem de activ pe Twitter, a pus o postare despre unul din cele mai cunoscute obiective turistice din România: Salina Turda. „Acest parc de distracţii din România era pe vremuri o mână de sare”, a scris Leto, care a pus şi o trimitere către un articol în care salina este prezentată drept „o peşteră a minunilor”.

Dacă nu vi se pare o mare ştire faptul că o vedetă de la Hollywood a postat despre România, trebuie să ştiţi că Leto are aproape 1.3 milioane de followeri pe Twitter. Probabil că niciun muzeu sau obiectiv turistic din ţara noastră nu şi-ar permite o astfel de campanie publicitară, în care să fie promovat de o vedetă de la Hollywood, explică Pro TV.

În plus, Jared Leto este şi unul dintre cei mai “pe val” actori ai momentului, fiind printre favoriţii la Oscar de anul acesta pentru interpretarea din filmul “Dallas Buyers Club”. Iar motivul pentru care a postat despre Salina Turda este probabil acela că Leto, care e şi cântăreţ, va concerta anul acesta în România. Mai precis va fi pe 5 iulie în Capitala cu trupă să “Thirty Seconds To Marş”, care a intrat şi în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung turneu de promoare a unui album (doi ani de zile).

Salina Turda, pe care probabil că Leto va dori să o viziteze în timpul şederii sale în România, datează încă din vremea romanilor şi a fost exploatată până în perioada interbelică. În 1992 a fost deschisă ca obiectiv turistic, dar şi balenar iar în 2009 a trecut printr-o amplă reamenajare, care a costat 6 milioane de euro. De curând a fost inclusă de un site american a fost inclusă într-un top 25 al destinaţiilor de călătorie incredibile din lume despre care turiştii nici nu ştiu că există.

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments