VIDEO. Cocalari de Pașcani. S-au luat la bătaie din senin și doar poliția i-a putut liniști

0
121

Bătaie în această dimineață între un grup de opt tineri, în apropierea gării din Pașcani. Indivizii erau sub influența băuturilor alcoolice , făceau scandal și s-au luat la bătaie, după ce polițiștii locali i-au sancționat pe 2 dintre ei.

 

Incidentul a avut loc în jurul orelor 3.30. Camerele de supraveghere ale Poliției Locale au surprins grupul de tineri care consuma băuturi alcoolice. Ajunși la fața locului polițiștii au constat că unul dintre aceștia, Ionuț Frăsilă, din Stolniceni Prăjescu, își satisfăcea necesitățile fiziologice. El a fost amendat cu 200 de lei.

Polițiștii locali i-au legitimat pe ceilalți tineri, dar unul dintre ei a refuzat să își declare identitatea, fapt pentru care a fost dus la sediul Poliției. Aici, după ce a fost identificat, a primit o amendă de 400 lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

După ce polițiștii au plecat între membrii grupului a izbucnit conflict verbal, urmat de o bătaie. Unul dintre ei a avut cel mai mult de suferit, după cum se poate vedea pe imagini. Echipajele de poliție s-au întors la fața locului, de această dată și cei de la Biroul de Ordine Publică. Când au auzit sirenele tinerii s-au urcat, culmea, toți în aceeași mașină, cu care au încercat să se facă nevăzuți.

Echipajele de Poliție i-au oprit și transportat pe toți la sediul Poliției unde au fost sancționați contravențional.  

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAdolescentul din Iași care și-a ucis mama cu un ciocan, a fost admis la un liceu de renume din Franța
Articolul următorHaosul din asociaţii: raportaţi la Dalkia furturile la căldură! Orice factură peste 340 de lei este furt
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments