VIDEO. I-a trimis pe toți în judecată! O femeie din Pașcani, diagnosticată cu schizofrenie, a făcut sesizări penale pentru aproape tot orașul

0
60
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/9AR6_E1phpg?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Procurorii ieșeni cer internarea unei tinere din Paşcani care a făcut zeci de sesizări la adresa unor funcţionari, a fostului primar şi chiar a unor poliţişti , magistraţi, oameni de afaceri şi notari. Nici DNA-ul, Cantina Socială , Parchetul şi nici vecinii nu au scăpat de reclamaţii. Femeia suferă de schizofrenie paranoidă.

 

De câţiva ani de zile o tânără din Paşcani face plângeri pe bandă rulantă împotriva oricui o supără cu voie sau fără voie. Până acum s-au adunat zeci de astfel de plângeri împotriva mai multor persoane publice din Paşcani dar şi a procurorilor şi judecătorilor care nu i-au dat dreptate sau nu au răspuns prompt la adresele ei, arată newspascani.ro.

Lista reclamaţilor este destul de lungă. În fața anchetatorilor au fost trimişi foştii primari ai Pașcaniului, Neculai Răţoi şi Grigore Crăciunescu, secretarul Mircea Zuzan, 15 funcţionari din Primărie, 3 notari, E.ON Moldova, Judecătoria Paşcani şi DNA.

Ultima reclamaţie a fost depusă la audienţele de săptămâna trecută . Ea a cerut concedierea primarului Dumitru Pantazi. În altă scrisoare a reclamat că a fost violată pentru ca mai apoi să depună la dosar un certificate medico-legal de virgină, arată newspascani.ro.

Femeia în vârstă de 40 de ani are o diplomă de inginer şi una de master în agricultură. Deşi este greu de crezut, ea a lucrat 2 ani în Primăria Paşcani. Mai târziu a fost diagnosticată cu schizofrenie.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDan Radu Rușanu, din nou la DNA. El este acuzat de complicitate la abuz în serviciu
Articolul următorTânărul supraponderal din Pașcani ARE NEVOIE DE AJUTOR! Doi medici s-au angajat să-l opereze gratuit, însă transportul bolnavului nu este asigurat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments