VIDEO. Traian Băsescu: „Nu ne mai putem juca de-a Guvernul! Cedați cererii PNL și numiți-l pe Iohannis vicepremier”

0
63
http://www.b1.ro/stiri/politica/basescu-despre-criza-din-usl-ponta-sa-cedeze-la-cererea-legata-de-iohannis-nu-e-niciun-capat-de-ara-daca-va-fi-vicepremier-76292.html

Președintele Traian Băsescu consideră că liderii USL trebuie să revină la rațiune, declarând, miercuri, că Victor Ponta ar trebuie să cedeze și să-l numească pe Klaus Iohannis vicepremier.

 

„Nu i-aș spune criză politică, avem o criză de oameni lipsiți de responsabilitate și maturitate, o criză artificială. Fac apel la cei doi lideri USL să revină la raţiune, că niciunul nu vrea să se despartă, dar au orgolii și nu știu cine pierde”, a spus Băsescu.

Șeful țării a propus ca premierul Ponta să cedeze la cererea Partidului Național Liberal și să îl numească astfel pe Iohannis vicepremier.

”Îi propun public să cedeze la cererea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier, ar ușura lucrurile, ar debloca lucrurile. Nu ne mai putem juca de-a Guvernul”, a completat Băsescu. Referitor la Antonescu şi Ponta, Băsescu a spus că aceştia sunt doi politicieni lipsiţi de maturitate se joacă de-a Guvernul, în condiţiile în care în Ucraina situaţia este instabilă.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments